Op 16 april 2024 vond een belangrijke mijlpaal plaats voor het project ‘Verbeterde bescherming van het Centraal Suriname Natuurreservaat (CSNR) door actieve betrokkenheid van de Kwinti gemeenschap bij de monitoring van het gebied’. We zijn verheugd om aan te kondigen dat de ondertekening voor fase 1 heeft plaatsgevonden!

In fase 1, getiteld ‘Versterking van de Kwinti gemeenschap in het monitoren en beschermen van het Kwinti leefgebied en het noordelijk deel van CSNR’, wordt een belangrijke stap gezet naar het betrekken van de lokale gemeenschap bij de bescherming van het noordelijke deel van het CSNR.

De ondertekening werd verricht door de Executive Director van de Suriname Conservation Foundation (SCF), Mevrouw Henna Uiterloo, en de waarnemend Voorzitter van Stichting Wildlife & People Suriname Wildlife & People Suriname , Mevrouw Angelique Mackintosh.

Dit is een spannende stap voorwaarts in onze gezamenlijke inspanningen om het CSNR te beschermen en de betrokkenheid van de Kwinti gemeenschap te vergroten.

Blijf op de hoogte voor verdere updates en betrokkenheid bij het project!

Aantal keer gedeeld

Pin It on Pinterest

Share This