Supporting

SCF Goodwill Ambassador

Ondersteunend

Op basis van de bijzondere betrokkenheid van personen van verdienste bij het werk van SCF, zij het doel en de missie van SCF onderschrijven en zij als persoon hun bijdrage willen leveren, kunnen zij door het Bestuur worden benoemd tot Goodwill Ambassador. De benoeming in deze functie heeft tot doel de stichting extern te helpen en te ondersteunen in het bereiken van haar statutaire doel.

De Goodwill Ambassador kan optreden als vertegenwoordiger van de SCF in binnen- en buitenland, waarbij vooral als werkgebied gedefinieerd kan worden, het mobiliseren van fondsen ten behoeve van de SCF voor de uitvoering van haar doelstellingen. Hierbij wordt niet uitgesloten dat ook de uitvoering van (bijzondere) projecten en de financiering van deze activiteiten speciale aandacht van een Goodwill Ambassador kunnen krijgen.

De Goodwill Ambassador van de SCF wordt aangesteld voor een periode van drie jaar. Na het verstrijken van deze aanstellingsperiode is de Goodwill Ambassador terstond herbenoembaar.

Lees meer over de natuur

Peruvia Natuurreservaat (2)

Jaar van instelling: 1986 Oppervlakte: 31.000ha IUCN Categorie: IV Locatie: District Coronie, ongeveer 90 km ten westen van Paramaribo Terug in de tijdDe reis naar Peruvia is bijzonder. Aan de rechteroever van de Coppenamerivier kom je langs het dorpje Loksi Bon, een...

Copi Natuurreservaat (6)

Jaar van instelling: 1986 Oppervlakte: 28.000ha IUCN Categorie: IV Locatie: Tussen de Suriname- en Commewijne rivier, ongeveer 235 km ten zuidoosten van Paramaribo Zwart water en MauritiuspalmenNeem de auto en rijd ongeveer een uur op de Oost-Westverbinding naar...

Abonneer op onze nieuwsbrief

Wees gerust: we zullen jou niet spammen en je kunt op ieder moment afmelden via de link onderin de nieuwsbrief.

 Adres

Dr. J.F. Nassylaan 17, Paramaribo - Suriname (Zuid Amerika)

Contact informatie

Telefoon: (+597) 470-155
Fax: (+597) 470-156

E-mail ons

surcons@scf.sr

Aantal keer gedeeld

Pin It on Pinterest

Share This