Ons werk

Succesvol uitgevoerde projecten (2017 tot en met 2021).

Hier is een overzicht van onze projecten:

1. De Groene School (2013 – 2017)

Het belangrijkste doel van dit project was het uitvoeren van milieu educatieve activiteiten op alle basisscholen in Suriname. Dit project werd uitgevoerd door SUWAMA

 

2. Villa Zapakara (2017 – 2020)

Het belangrijkste doel van dit project was ondersteuning aan de Sranan krakti expo, waarbij middels de productie van verschillende mediaproducten kennis en waardering voor Suriname werd beoogd. Dit project was voornamelijk gericht op onze jeugd.

 

3. Historisch Sommelsdijckkreek (2018 – 2020)

Het belangrijkste doel van dit project was om de stadsverfraaiing ter hand te nemen, verbetering -en groenvoorziening en tot slot educatie en kennis over enkele vegetatiesoorten.

 

4. Advocaten van het Bos (2019 – 2021)

De organisatie heeft met financiering van SCF een 4-delige documentaire reeks “Advocaten van het Bos” geproduceerd en uitgezonden gedurende de eerste week van December 2020. In deze documentaire hebben 4 Surinamers hun werk/passie over het bos met de samenleving gedeeld. Dit project werd uitgevoerd door Sranan Grun.

 

5. Transferring the forest knowledge of Frits van Troon (2020 – 2021)

Het project uitgevoerd door ACT-Suriname en betreft het creëren van een multi- media documentaire over FvT in de talen Nederlands, Sranan, Trio Wayana. Dit werd gedaan om zijn nalatenschap en zijn kennis over Surinaamse bosecosystemen, vegetatie en planten veilig te stellen voor de huidige en voor toekomstige generaties van Suriname.

 

Aantal keer gedeeld

Pin It on Pinterest

Share This