dat was de titel van de presentatie van Telesur die de host was bij de laatstgehouden SGPP-partner meeting.
De OD Innovatie Onder directoraat Mr. Steven Tjitrotaroeno MSc, ging uitgebreid in op de toekomstperspectieven en de enorme behoefte aan voldoende en goede voorzieningen voor de sector.

Vervolgens werden de tussentijdse resultaten van “Education and Research programme in Sustainable Management of Natural Resources” ER – SMNR bij de afdeling SMNR van de Faculteit der Technologische Wetenschappen (FTeW) door de Opleidingscoördinator Mw. Kimberly Fung-Loy MSC, gepresenteerd.

Dit project, houd in het opleiden en afleveren van wetenschappelijk kader op Master niveau, waardoor er meer deskundigen beschikbaar zijn voor onderzoek en het maken van beleid over natuurbehoud, wordt gefinancierd door het partnerschap en loopt in oktober 2023 af.

Na de presentatie volgde er ook een levendige discussie over het Staatsolie Maatschappij Suriname N.V. duurzaamheidsverslag.

Tenslotte gaf de voorzitter van de SGPP Stuurgroep, Mw. Agnes Moensi- Somowikromo MSc, een overzicht van de richting van het SCF Green Partnership Program en wat er van de partners verwacht wordt.

Aantal keer gedeeld

Pin It on Pinterest

Share This