SCF QUIZ - Doe mee en win!!

Vanaf 20 september 2021 tot en met 4 oktober 2021 organiseert de Suriname Conservation Foundation een quiz waar jij als deelnemer een waardebon van Beyrouth Bazaar ter waarde van SRD 2500,00 te besteden aan schoolspullen, kan winnen.

Hoe kan ik winnen?
Om in aanmerking te komen voor een waardebon moet je de quiz vragen goed beantwoorden via dit online formulier.

De voorwaarden om deel te nemen zijn
1. Like de SCF facebook pagina en share deze met jou vrienden
2. Surinaamse ingezetene zijn
3. Alle vragen van de quiz moeten beantwoord zijn en ingestuurd worden via de Google form.
4. Bereid zijn om gefotografeerd te worden en eventueel een interview af te staan.

Zo simpel!

Hint:
Bekijk de Suriname Conservation Foundation facebook pagina voor de antwoorden!!

Kinderen in Villa Zapakara bezig met een spelletje. (Foto: Villa Zapakara)
Kinderen in Villa Zapakara bezig met een spelletje. (Foto: Villa Zapakara)
Suriname Conservation Foundation steunt Villa Zapakara

Suriname Conservation Foundation steunt Villa Zapakara

Villa Zapakara is bezig met de voorbereiding van tentoonstelling Sranan Krakti die gaat over de rijke cultuur en natuur van Suriname. Woensdag ondertekent Villa Zapakara een financieringsovereenkomst met Suriname Conservation Foundation. Met deze financiële ondersteuning is Villa Zapakara een stap dichterbij de realisatie van de Sranan Krakti tentoonstelling, die in april volgend jaar wordt geopend.

Tijdens deze tentoonstelling maken de bezoekers kennis met de kracht van Suriname en Surinamers, maar gaan ook op zoek naar de kracht in henzelf. Het verhaal van Sranan Krakti gaat over de kracht van de natuur en cultuur. Sinds 2016 is de directie gestart met de ontwikkeling van deze tentoonstelling. [Foto: Kinderen in Villa Zapakara bezig met een spelletje. (Foto door: Villa Zapakara)]

meer
SMNR-studenten Adek doen onderzoek in natuurreservaat

Studenten van de masteropleiding “Sustainable Management of Natural Resources” van de Anton de Kom Universiteit van Suriname (AdeKUS) hebben afgelopen weekend een studie uitgevoerd in het Centraal Suriname Natuurreservaat. Dit als onderdeel van het vak “Nature Conservation Management”.

Het CSNR-gebied behoort tot de grootste beschermde tropische regenwouden ter wereld en heeft een grote diversiteit aan planten- en diersoorten door de grote verscheidenheid aan ecosystemen.

meer